Bok po boku s největšími - LG a Bright World na ExpoDetergo 2022 v Miláně

ExpoDetergo International je jedním z největších světových veletrhů věnovaných profesionálním pračkám, produktům pro žehlení a chemické čištění. Sdružuje přes 250 největších světových výrobců a distributorů prádelny, kde můžete vidět to nejlepší, co toto odvětví v příštích 4 letech nabízí. Letos se veletrh konal od 21.10. do 24.10.2022 v hlavním městě módy – Miláně a poprvé jsme se zúčastnili jako vystavovatelé.

Vystavovat po boku jednoho z největších výrobců – LG Electronics – bylo důkazem toho, že jako strategický partner globální korporace jsme se také zařadili mezi prádelní elitu.

 

Je to výsledek mnohaleté práce a investic do znalostí, ale také dobrých a kvalitních vztahů s partnery. Proto jsme byli nesmírně rádi, že naši partneři přijali pozvání a navštívili a podpořili nás ze všech koutů Evropy jako je Německo, Polsko, Rumunsko, Řecko a mnoho dalších.

Veletrh ukázal, že „dělat více s méně zdroji“ se stalo hlavním cílem tohoto odvětví. To platí zejména pro zachování maximální účinnosti, hygieny a produktivity při co nejnižší spotřebě energie, vody a pracích prostředků. Kromě účinnosti mnoho výrobců prokázalo investice do udržitelnosti a zelených technologií a digitalizace. Vše, v čem profesionální zařízení LG vedou již mnoho let.

Část atmosféry můžete vidět na obrázcích. Děkujeme všem, kteří nás navštívili!