Špičkovým profesionálním zařízením LG jsme vybavili více než 40 prádelen McDonald's v Chorvatsku a Slovinsku

Červená a žlutá, zlaté oblouky a klaun Ronald – zní vám to povědomě? Přestože pro většinu lidí je prvním spojením s McDonald’s americká kultura a tradice, tento ikonický symbol Spojených států našel svůj domov a zapustil kořeny ve více než 100 zemích světa. Tento legendární mezinárodní řetězec restaurací rychlého občerstvení je jednou z nejznámějších světových značek. Denně zásobuje 69 milionů zákazníků, což je asi 1 procento světové populace. Rychlé, jednoduché a především chutné svačiny milují Chorvati i Slovinci.

Proto jsme obzvláště hrdí na to, že jsme dostali příležitost vybavit profesionální prádelny v restauraci prémiovými produkty LG Professional. Vybavili jsme více než 40 prádelen McDonald’s v Chorvatsku a Slovinsku.

Jednou z věcí, kterou je McDonald’s známý, by byla špičková hygiena. McDonald’s patřil v Chorvatsku k průkopníkům v používání HACCP, mezinárodně uznávané metody identifikace a řízení rizik souvisejících s bezpečností potravin. Intenzivní úklid, mytí a dezinfekce spolu s častým mytím rukou zaměstnanců jsou klíčem k hygieně restaurace. Neméně důležité je čisté prádlo. Špinavé prádlo v restauracích, jako jsou hadry a mopy, je potenciálním přenašečem nebezpečných infekcí způsobených různými viry a bakteriemi. Proto je nesmírně důležité zavést speciální opatření pro hygienické ošetření prádla.

 

Vzhledem k tomu, že špičková hygiena je u McDonald’s nezbytností, je nesmírně důležité mít po ruce rychlé, vysoce kvalitní a energeticky účinné vybavení. Prádelenské produkty LG Professional jsou navrženy tak, aby dosahovaly a udržovaly špičkovou hygienu díky vysoce kvalitnímu praní. Toho je dosaženo prostřednictvím tří hlavních charakteristik. Technologie Wave force a Auto tub clean zajišťují zachování hygieny. Motor s přímým pohonem poskytuje sílu Wave force a účelem této technologie je vyčistit i ty nejvzdálenější části uvnitř bubnu pračky. Auto tub clean je pravidelný čisticí cyklus, který lze zapnout po každém cyklu praní, čímž přispívá k důkladnému odstranění jakékoli kontaminace.

Pračky a sušičky s kapacitou 10 kg se osvědčily jako perfektní volba pro stravovací zařízení, protože je lze velmi snadno umístit na malý prostor od pouze 1 m2. Další funkcí, která je pro tento typ podnikání obzvláště výhodná, jsou speciální programy. Podle potřeb každé jednotlivé restaurace je lze uzpůsobit například k praní velmi zamaštěných hadrů nebo mopů. Pračky LG Professional mají komponenty, které z nich dělají ideální volbu pro restaurace s rychlým občerstvením. Proto není divu, že McDonald’s uznal tuto kombinaci zařízení jako nejlepší volbu.

Faktorem, který McDonald’s v této spolupráci považuje za velmi důležitý, je kvalita poprodejní podpory, která je pro nás zde v Bright World prioritou. Naše servisní síť kvalifikovaných profesionálů je vždy vzdálena jen jeden telefonát.

Chtěli byste dosáhnout hygienických standardů jako největší světové značky a vybavit svou prádelnu produkty na prádlo LG Professional? Kontaktujte nás!