Trend multihousingu pomalu, ale jistě dobývá trh jihovýchodní Evropy

Do včerejška jen na televizi a nově i v našem okolí. Multihousing neboli prádelna v obytném domě je oblíbeným typem prádelny, kterou si pamatujeme z amerických filmů a seriálů.

Jedná se o prádelnu sdílenou nájemníky jednoho nebo více bytových domů. Proč tento trend jistě vstupuje na evropský trh? Je to vynikající řešení v mnoha situacích a toto jsou jen některé z nich.

Obytné domy

Společná prádelna je ideální volbou pro menší bytové jednotky, jako jsou garsoniéry. V tomto případě domácí pračky a sušičky prádla zabírají hodně cenného místa, takže sdílené prádelny jsou tou nejlepší možnou volbou.

Studentské koleje

Podobné je se studentskými kolejemi. Menší společné prostory pro praní a sušení prádla jsou ideálním řešením pro jednotky, kde prostě není další prostor pro zařízení na praní a sušení.

Přestavěné hotely

Hotelová zařízení přestavěná na byty pro dělníky nebo studenty udělají správně volbou společné samoobslužné prádelny. Jednoduché, praktické a ziskové.

Obchodní prostory

Majitelé obchodních prostorů v bytových domech mohou pronajmout prostory pro prádelny dalším podnikatelům nebo majitelům řetězců prádelen. Přesouvají tak odpovědnost a náklady na údržbu zařízení a dělí se s nimi o část příjmů prádelny.

Pokud hledáte cenově dostupné a funkční řešení, ve kterém pračka ani sušička nezaberou místo v bytech a je určeno pro všechny nájemníky, společná samoobslužná prádelna je přesně to, co potřebujete. Profesionální pračky a sušičky LG se díky své flexibilní konstrukci dokonale přizpůsobí. Umístění sušičky nad pračku do sloupu, připojení na jednofázovou elektřinu, extrémně tichý provoz nerušící nájemníky dělá z profesionálních produktů LG perfektní řešení pro samoobslužné prádelny.

Další velkou výhodou těchto zařízení je, že se snadno používají jako pračky pro domácnost, ale výkonem je daleko předčí.

Zanedbat by se neměla ani rychlost: nejdelší program je dokonce dvakrát až třikrát rychlejší než ten domácí, což znamená, že 10 kilogramů bavlněného prádla vyperete za pouhou hodinu a půl. Doba sušení stejného množství prádla je pouze jedna hodina. Když k tomu připočteme, že profesionální pračka dokáže prát až 8 hodin každý den (což je 60 kilogramů prádla denně), ziskovost a úspory jsou vždy na straně profesionálních zařízení.

A poslední, ale ne nejméně důležitou věcí je hygiena.
Vzhledem k tomu, že zařízení bude používat velké množství lidí, je čistota a dezinfekce jedním z imperativů.

To je důvod, proč Clean Tub Cycle před použitím a příslušenství, jako je generátor ozónu, který dezinfikuje buben při každém praní, poskytují každému uživateli úplnou bezpečnost a špičkovou hygienu.

S Bright World získáte úspory, flexibilitu a špičková profesionální zařízení LG. Potřebujete-li prádelnu v bytovém domě, kontaktujte nás – jste ve zkušených rukou.