Profesionální prádelna LG pomáhá při rychlém a efektivním zpracování prádla ve školce

Segment: Interní prádelna
Typ podnikání: Školka
Rok projektu: 2021

O školce IBM

Školka je prvním krokem na velké cestě, která začíná malými krůčky. Aby toto dobrodružství pro nejmenší proběhlo hladce a bezstarostně, je potřeba zajistit co nejlepší podmínky. Realizace těchto podmínek probíhá „v zákulisí“, takže jsou často považovány za samozřejmost. A mezi nejdůležitější prvky tohoto procesu patří prádelny.

Mezi nimi je školka IBM. Školka se skládá z 9 oddělení a prádelna shromažďuje veškeré prádlo pod jednou střechou.

“Jedná se o velké zařízení a používáme spoustu vybavení. Každý den vypereme 3 až 4 dávky špinavého prádla.”

M. M.Vedoucí správního odboru

M. M.

Výzvy: Rychlé a efektivní zpracování prádla

Když jsme s nimi hovořili o jejich potřebách, řekli, že jejich nejvyšší prioritou je rychlé a efektivní zpracování prádla.

„Jedná se o velké zařízení a používáme spoustu vybavení. Každý den vypereme 3 až 4 dávky špinavého prádla,“ říkají.

Patří sem ložní prádlo, ubrusy, utěrky a jiné kuchyňské utěrky, mopy, polštáře, hračky, bryndáčky, bavlněné pleny, náhradní dětské oblečení a sportovní košile,…
Všechny tyto položky jsou potenciální živnou půdou pro různé bakterie a viry. A pokud jde o zařízení péče o děti, hygienické standardy musí být nejvyšší.

Vzhledem k tomu, že školka má omezený roční rozpočet, který musí být dobře vyvážený, aby uspokojil každý segment, je zde zásadní finanční hledisko. „Faktorem, který byl pro nás při rozhodování asi nejdůležitější, byla cena,“ potvrzují.

Řešení: speciální vybavení pro školky

Naše řešení s profesionálními pračkami a sušičkami zahrnují špičkové hygienické a antialergické programy. V rozhovoru s klientem jsme tedy zjistili potřeby této školky a nabídli následující balíček.

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Školení 
  • 3D vizualizace
  • Poradenství v oblasti rozpočtu a financování

Tato kombinace se ukázala jako dokonalé řešení jejich každodenních výzev. Profesionální produktová řada je určena pro velké kapacity a každodenní použití. Vyhnuli se tak problémům s poruchami a údržbou, které mohou při používání domácích spotřebičů k těmto účelům nastat.

Výsledky: Jednoduché a cenově dostupné produkty

“S vybavením jsme více než spokojeni a určitě doporučujeme do každé školky.”

Marija M.Vedoucí správního odboru

Marija M.

Proces adaptace byl pro zaměstnance prádelny velmi rychlý, protože zařízení má intuitivní displej a velmi snadno se používá. Také mohli pokračovat v používání svých oblíbených pracích prostředků. A hlavně mohli vyprat více prádla najednou než dříve.

„S vybavením jsme více než spokojeni a určitě doporučujeme do každé školky.“ říkají.

Dalšími přednostmi praček a sušiček LG Professional je jejich ergonomie a praktičnost. Mohou být instalovány na stávající instalace ve stávajících prádelnách nebo v jiném prostoru, který dosud nebyl určen pro prádelnu. Zařízení je jednofázové a při umístění ve sloupu (jeden na druhém) zabere pouze 1m2 prostoru.

Vždy dostupná podpora

Ve školce jsou rádi, že náš poprodejní servis je vždy k dispozici pro všechny dotazy a náš technik je vždy k dispozici pro pravidelnou technickou údržbu.