Hasiči si pro údržbu svých uniforem vybírají LG

Segment: Interní prádelna
Typ podnikání: Hasičská zbrojnice
Rok projektu: 2022

O hasičském sboru

Uvnitř budovy, která vypadá jako historická pevnost, se nachází malý, ale mocný – Veřejný hasičský sbor. Kdo nezná, těžko by mohl usoudit, že za těmito zdmi je moderní, profesionální hasičský sbor. Připraveni pomáhat při hašení požárů, ale i dopravních nehod, zemětřesení, záchrany lidí a zvířat a dalších zásahů, hasiči jsou známí svou velkou odvahou a obětavostí svému povolání.

“Cca 40 hasičů za směnu znamená hodně prádla! Naše uniformy nešly dobře prát, tak jsme se rozhodli – potřebujeme profesionální pračku.”

M.J.Pracovník na pomocné práce

M.J.

Výzva: Uniformy vyžadují správné praní

Aby byli hasiči nerušeni a plně oddaní svým úkolům, dělá oddíl vše pro zajištění co nejlepších podmínek včetně špičkové hygieny. M.J., pracovník na pomocné práce, vysvětluje:

“Cca 40 hasičů za směnu znamená hodně prádla! Zde jsme dostali potřebu profesionální pračky. Kdysi jsme měli domácí pračku a to se ukázalo jako hrozný nápad. Tento typ pračky nebyl vyroben pro naše požadavky a neustále by docházelo k poruchám. Naše prádlo, zejména uniformy, se nedalo pořádně vyprat, takže jsme se nakonec rozhodli – potřebujeme profesionální pračku!”

Hasičský ochranný oděv je obvykle vyroben z více vrstev a různých voděodolných materiálů, aby vydržel drsné podmínky. Při zásazích se většinou velmi špiní, proto je pro jejich dlouhou životnost a kvalitní údržbu velmi důležité dostatečné prání. M. J. také říká:

„Kromě uniforem je tu i spousta jiného oblečení. Naši hasiči jsou vždy připraveni k zásahu. Vzhledem k tomu, že pracují na směny, zajistili jsme jim lůžka, ze kterých na výzvu služby vyskočí a naskočí do hasičského auta. Mluvíme tedy také o lůžkovinách, přikrývkách, ručníkech, utěrkách…“

Řešení: Vítězná kombinace vybavení pro potřeby hasičů

Naštěstí vše proběhlo podle plánu. „Všichni jsme se shodli, že v našem finančním plánu na nový rok by měla být profesionální pračka. Kancelář starosty uznala, jak je pro naši brigádu důležité mít čisté prádlo vždy po ruce, a zavázala se k tomu,“ říká M.J..

V souladu s jejich potřebami a radami se rozhodli pro balíček, který odpovídá požadavkům hasičů.

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Montáž
  • Školení

Generátor ozónu BWO3 se pro hasiče osvědčil jako výborné řešení, protože voda obohacená ozónem odstraňuje nepříjemné pachy, včetně těch nejodolnějších, jako je zápach kouře. Účinně také dezinfikuje prádlo, likviduje viry a bakterie lépe než chlór. Generátor ozonu si již získal příznivce mezi hasičskou komunitou a mezi jeho největší fanoušky patří hasiči.

BW ozone generator at fire department’s in-house laundry

Výsledky: vyprání tří uniforem za pouhou hodinu

M. J. chválí také profesionální pračku LG a její rychlé programy, které umožňují šetrné, ale účinné vyprání jejich ochranných oděvů.

“S pračkou LG Giant jsme více než spokojeni! Splnila všechna naše očekávání a požadavky. Tímto způsobem můžeme vyprat tři uniformy za pouhou hodinu!”

M. J.Pracovník na pomocné práce

M. J.

“S pračkou LG Giant jsme více než spokojeni! Splnila všechna naše očekávání a požadavky. Tímto způsobem můžeme vyprat tři uniformy za pouhou hodinu! Naše hospodyně stále říká, jak moc se jí líbí, jak to funguje a jak snadno se to použív.“ říká.

Také nejsilnější odstředivka v kategorii jim přinesla další výhodu – úsporu času.

„Naše hospodyně říká, že u staré, domácí pračky by prádlo bylo po pracím cyklu ještě namočené ve vodě. LG Giant je již po vyjmutí polosuchý,“ říká pan M.J. a uzavírá:

Mým vzkazem pro hasičskou komunitu je, že neudělají chybu, když si za partnera vyberou pračku LG Giant a BW generátor ozonu, ale také Bright World!

Máme za sebou řadu úspěšných projektů vybavování interních prádelen. Zajistěte svým hasičům jen ty nejlepší hygienické podmínky a kontaktujte nás ještě dnes!