Luxusní aparthotel na chorvatském ostrově si vybral LG Professional

Segment: Interní prádelna
Typ podnikání:
Malé/střední hotely
Rok projektu: 2022

Četné krásné pláže a zátoky, křišťálově čisté moře, slunné kopce pokryté vinicemi a bohaté kulturní dědictví – to vše je středomořský ostrov Brač, jedna z nejznámějších turistických destinací v této oblasti.

Nejznámějším symbolem ostrova je však bezesporu pláž Zlatni Rat, která je na seznamu deseti nejkrásnějších pláží světa.

To, co dělá Zlatni Rat zvláštní, je její tvar, který se pomalu mění v závislosti na mořských proudech a vlnách. Pláž pokrytá malými oblázky se táhne směrem k moři jako malý poloostrov. Díky větru zvanému „Maestral“, který pravidelně vane za příznivého počasí, je oblíbený mezi surfaři.

O Belado Residence Bol

Luxusní aparthotel Belado Residence Bol na fantastickém místě v blízkosti této oblíbené pláže. Tento typ ubytování je mezi turisty velmi oblíbený, protože kombinuje to nejlepší z apartmánů a hotelů, nabízí více prostoru a pohodlí a zároveň poskytuje doplňkové služby, jaké můžete získat v hotelu.

Belado Residence Bol zaujme kombinací tradičního kamene a moderní architektury, s krásným výhledem na moře. Prostorné apartmány s okouzlujícími středomořskými detaily, terasami, jacuzzi a bazénem jsou ideální volbou pro rodiny a větší skupiny hostů.

Pool area of Belado Residence Bol aparthotel

Výzva: Jak zajistit špičkovou hygienu prádla

Majitel, pan. Daniel provozuje aparthotel jako rodinnou firmu. To považuje za klíč k úspěchu, protože tak může mít větší kontrolu nad všemi procesy.

Dříve jsme využívali služeb externí prádelny, ale postupem času jsme si uvědomili, že chceme, aby tato část podnikání zůstala v rodině a zajistila tak jen tu nejvyšší úroveň hygieny prádla. Máme skladem velké množství ručníků, ložního prádla, županů, utěrek atd. a chceme mít jistotu, že je vše bez poskvrny čisté. Pro naše hosty nabízíme také službu osobního praní prádla, která je v ceně ubytování a musí fungovat bezchybně!“

Pool area of Belado Residence Bol aparthotel

Řešení: LG Professional pro nejlepší výsledky

„Abychom zajistili špičkovou kvalitu, potřebovali jsme samozřejmě špičkové vybavení!“ vysvětluje pan Daniel. Vyjádřil svá přání a potřeby a po konzultaci s týmem odborníků se rozhodl pro následující profesionální vybavení:

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Montáž
  • Školení

Od prvního zavolání k instalaci uběhl pouhý měsíc. Tato podnikatelská rodina je obzvláště nadšená ze snadného použití zařízení a našeho poprodejního servisu.

Výsledky: Nejvyšší úroveň hygieny

“Hosté milují naše ubytování a nejvyšší hodnocení na platformě booking.com to jen potvrzují! Kromě atraktivní lokality si pochvalují naše služby a rodinnou pohostinnost. Jsme obzvláště hrdí na naše průměrné hygienické hodnocení 9,9, což vyžaduje hodně úsilí.“ on říká.

LG Professional je spojenec, který jim pomáhá udržovat vysoké standardy.

“Jedná se o kvalitní a neuvěřitelně jednoduché stroje! LG Professional bych doporučil všem pronajímatelům. Poměr ceny a kvality je výborný a jsem více než spokojen.”

Pan DanielMajitel aparthotelu Belado Residence, Bol, Chorvatsko

Top laundry hygiene using LG professional washer and dryer

Zajistěte hostům svých hotelů a apartmánů špičkovou hygienu prádla s vybavením LG Professional a kontaktujte nás ještě dnes!