Profesionální vybavení LG je ideální pro vily a apartmány

Segment: Profesionální prádelna
Typ podnikání: Vily a apartmány k pronájmu
Rok projektu: 2022

O SIXL: Luxusní ubytování s pohodlím domova

Při hledání klidné a odpočinkové dovolené se mnoho turistů rozhodne pronajmout si vilu nebo apartmán v luxusním rekreačním domě. Tento druh cestovního ruchu zaznamenává v posledních letech největší rozmach mezi zahraničními i domácími hosty. Turisté se chtějí vyhnout omezením spojeným s ubytováním v hotelu a užít si flexibilitu a absolutní svobodu.

Paní Natasa a její manžel poznali tento turistický trend luxusního ubytování s domácím komfortem. Tak provozují úspěšnou firmu na pronájem apartmánů a vil.

Naše ubytovací lokality jsou naprosto klidné a tiché, bez davů a ​​hluku nočních klubů. Už jen jejich vzhled bere dech – od křišťálově čistého moře po kouzelnou středomořskou krajinu. Jsou to místa, kde naši hosté uniknou z hektického každodenního života a skutečně si odpočinou. Jsou vhodné především pro páry a rodiny s dětmi,“ říká paní Natasa.

Výzva: Podívejte se na vybavení prádelny, které bude doprovázet špičkové služby

Paní Natasa a její manžel nabízejí komplex Cablex, který se skládá ze 3 luxusních vil a spojuje špičkové ubytování a služby se soukromím a jednoduchostí. Pro hosty, kteří chtějí v určitém okamžiku trochu dynamičtější obsah, nabízí okolí četná turistická zařízení, takže tato lokalita spojuje to nejlepší z obou světů.

SIXL luxury villas and apartments facilities

Jejich hosté najdou skutečnou oázu klidu jižněji, na středomořském ostrově známém mnoha krásnými písečnými a oblázkovými zátokami. Zde si mohou užívat luxusní Olea Resort, který sdružuje 4 prázdninové domy, skládající se z celkem 16 prémiových apartmánů.

SIXL luxury villas and apartments on Dalmatian Island of Drvenik Veli, Croatia

Zavázali jsme se k naprostému pohodlí našich hostů. Naším posláním je poskytovat jim v našich vilách a apartmánech jen to nejlepší, k tomu patří špičková hygiena. Bazén s lehátky, jacuzzi, koupelna, kuchyň, gril, jídelna… To vše znamená mnoho ručníků, ložního prádla, kuchyňských utěrek, ubrusů atd., a proto bylo pro nás důležité najít to nejlepší řešení pro prádlo,“ říká paní Natasa.

Řešení: LG Professional jako logická volba

Řešení bylo představeno velmi rychle – na veletrhu HoReCa Adria.

„Tam jsme narazili na váš Bright World jako vystavovatele. Nabyli jsme dojmu, že by to bylo skvělé řešení pro naše potřeby, a naše intuice byla správná,“ vzpomíná paní Natasa.

“Na profesionálním vybavení LG se nám okamžitě líbilo vše – od designu až po funkce. Obzvláště mě zaujalo, že můžeme vyprat prádlo z asi 3 bytů v jednom cyklu”

Pani NatašaMajitelka SIXL rental

Pani Nataša

„Od našeho setkání na veletrhu do instalace zařízení uběhly pouhé dva měsíce. Vše proběhlo hladce, bez jakýchkoliv překážek! Část zařízení jsme přidělili pro kompleks Cablex, část pro ostrov podle konkrétních potřeb,“ říká.

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Montáž
  • Školení

Výsledky: Rychlé, praktické a – efektivní!

Paní Natasa neskrývá spokojenost s přístroji, ale i s kompletní službou.

“Z pračky LG Giant máme obzvlášť velkou radost! Používá se velmi snadno a můžeme vyprat spoustu prádla najednou. A při práci je tak tichá! Jsme prostě více než spokojeni!”

Pani NatašaMajitelka SIXL rental

Pani Nataša

„Je pro nás velmi výhodné mít po ruce vlastní prádelnu. Jak povlečení svlékáme, bereme je rovnou do prádelny! To je praktické zejména na izolovaných místech, jako jsou malé ostrovy. Musím zmínit i úsporu oproti externím prádelnám,“ dodává paní Natasa a uzavírá:

„Všem pronajímatelům, kteří uvažují o koupi vybavení do prádelny, doporučujeme vaše profesionální vybavení Bright World a LG! Podle zkušeností z minulosti je v dnešní době velmi těžké získat vše, co bylo na začátku slíbeno, ať si koupíte cokoliv. Proto jsme moc rádi, že v naší spolupráci šlo vše podle plánu. Jsme také velmi spokojeni s vaším týmem technické podpory, který je zde pro všechny dotazy. Zůstaňte úžasní, takoví, jací jste!“

Špičková hygiena je jedním z nejdůležitějších faktorů při poskytování špičkových turistických služeb. Poskytněte hostům svých luxusních vil a apartmánů jen to nejlepší s vybavením LG Professional a kontaktujte nás!