Rodina LG Laundry Lounge se rozrůstá

Segment: Prádelna s licencí LG – Smart Laundry Lounge
Typ podnikání: Samoobslužná prádelna
Rok projektu: 2022

O prádelně LG Laundry Lounge v Satu Mare

LG Laundry Lounge je designová samoobslužná prádelna pod značkou LG Electronics a vybavená profesionálními pračkami a sušičkami LG. Část názvu „Lounge“ nabízí další pohodlí: smyslem celého konceptu je nejen praní a sušení prádla, ale také trávení času v prádelně pomocí internetu zdarma, sledování televize, pití kávy nebo džusu, socializace a povídání… Cílem je vytvořit takovou atmosféru, jakou máte doma s rodinou.

Rodina LG Laundry Lounge se každým dnem rozrůstá. Dnes je po celém světě přes 100 prádelen, přičemž největší počet je v Asii, včetně Číny, Filipín, Malajsie a Vietnamu. Pokud jde o evropský trh, nejvíce jich je v Itálii a Španělsku.

Tento úspěšný mezinárodní příběh neobešel ani Rumunsko. Po velkém úspěchu LG Laundry Lounge ve východním městě Bacău přišel na řadu sever země – město Satu Mare!

Mluvili jsme s naším rumunským partnerem Marcusem, abychom zjistili, jak došlo k další úspěšné spolupráci a jak celý proces pro majitele prádelny probíhal.

Výzvy: Zkušený podnikatel hledá další revoluční podnikatelský příběh ve svém městě

“Po úspěchu LG Laundry Lounge ve městě Bacau klient zaznamenal velkou poptávku po prádelnách v Rumunsku. Měl předchozí zkušenosti s podnikáním, ale i se samoobslužnými systémy – léta měl automatickou myčku aut. Byl průkopníkem v tomto podnikání ve městě Satu Mare. Hnán vlastním obchodním úspěchem a neklidným podnikatelským duchem chtěl být první v dalším novém podnikatelském nápadu v tomto městě,“ říká Marcus.

„Ozvali jsme se a mimo jiné se začali bavit o ideálním umístění prádelny. Vzhledem k povaze své práce, která obnáší přímý kontakt s mnoha lidmi, má mnoho známých, takže hledání adekvátního prostoru na sebe nenechalo dlouho čekat. Naskytla se perfektní příležitost a nájemní smlouva byla uzavřena velmi rychle.“

Prostor se nachází v zóně, která zahrnuje mnoho menších obchodů a řemesel. Množství úspěšných sousedů-podnikatelů znamená velké množství lidí, což je pro úspěch samoobslužné prádelny zásadní. Je zde také snadný přístup k prádelně a parkování. To je důležité, protože klienti nechtějí nosit prádlo příliš daleko v rukou.

“Celý proces od nápadu po realizaci byl velmi rychlý – za pouhý měsíc a půl začal nový LG Laundry Lounge fungovat!”

MarcusRumunsko

Marcus

Řešení: přísné pokyny a osvědčený postup

Jedním z klíčových faktorů, díky kterému byl tento proces tak jednoduchý a efektivní, byla skutečnost, že majitel bral velmi vážně pokyny, které mu dal tým odborníků.

“Instalace zařízení trvala pouhý měsíc. Majitel je velmi precizní a má mnoho technických znalostí. Při otevření LG Laundry Lounge náš tým odborníků poskytne majitelům přísné pokyny a osvědčené postupy. Majitel proto dostal jasný návod na přizpůsobení interiéru tak, aby byl prostor optimálně využit. Velmi nám v tom pomohla 3D vizualizace, která obsahuje prostorový plán a instalaci. Dostal také pokyny pro interiérový design s důrazem na silnou vizuální identitu,“ vysvětluje Marcus.

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Školení
  • 3D vizualizace
  • Pokyny pro interiérový design
  • Poradenství v oblasti rozpočtu a financování

LG Laundry Lounge, Satu Mare, Romania, 3D modelling

Výsledky: Další úspěch v podnikatelském portfoliu

Tato kombinace zařízení umožňuje optimální provoz samoobslužné prádelny. Klienti nemusí čekat, až ostatní skončí, než budou moci zařízení používat.
Pokud jde o platbu, klienti mají různé možnosti. Vzhledem k tomu, že profesionální zařízení LG lze snadno propojit s různými platebními systémy – od klasických tokenových automatů po bezkontaktní platební systémy, mohou klienti volit mezi placením mincemi nebo žetony a kartami.

Pokud jde o platbu, klienti mají různé možnosti.

“Majitel je velmi spokojen se spoluprací, zejména s dostupnou poprodejní podporou. Je důležité být vždy k dispozici pro své klienty, v případě jakékoli otázky nebo situace, kterou mohou mít, protože jim to dává jistotu a buduje vzájemnou důvěru.”

MarcusRumunsko

Marcus

Sníte o tom, že byste si založili vlastní samoobslužnou prádelnu? Staňte se součástí rodiny LG Laundry Lounge! Prádelny LG Laundry Lounge jsou fantastickou příležitostí, pokud chcete uznání značky LG a špičkových profesionálních spotřebičů LG, připravenou vizuální identitu a mezinárodní networking.