Prohlášení o ochraně osobních údajů

Před použitím našich webových stránek si prosíme přečtěte následující text.

Informace na této webové stránce by neměly být považovány za náhradu za odborné, právní nebo finanční poradenství.

Bright World LLC a osoby odpovědné za údržbu těchto webových stránek, jakož i ředitel, zaměstnanci a zástupci společnosti Bright World LLC věří, že všechny informace obsažené na těchto webových stránkách jsou správné. Neexistuje však žádná záruka za přesnost nebo spolehlivost zde uvedených informací a Bright World LLC nepřebírá žádnou odpovědnost za jakoukoli přímou nebo nepřímou ztrátu nebo škodu, kterou utrpí příjemce v závislosti na čemkoli obsaženém nebo vynechaném na webových stránkách lglaundrypro.com

Celý obsah je dostupný na webových stránkách Bright World LLC je chráněn autorským právem. Kromě povoleného použití uděluje Bright World LLC návštěvníkům stránek povolení stahovat a zobrazovat materiál chráněný autorským právem pouze pro soukromé účely.

Chcete-li reprodukovat nebo používat materiál chráněný autorským právem mimo tento účel, je třeba požádat o povolení přímo od společnosti Bright World LLC Je-li povolení uděleno, musí být podřízeno požadavku, aby bylo při reprodukci nebo citování materiálu zcela nebo částečně citováno jméno vlastníka autorských práv a zájem o materiál.

Webové stránky lgprolaundry.cz jsou webovými stránkami společnosti Bright World LLC. („My“, „nám“ a „nás“ níže v tomto prohlášení o ochraně osobních údajů). Používáním této stránky přijímáte zásady ochrany osobních údajů na internetu naší webové stránky lglaundrypro.cz (dále jen „webová stránka“), která je uvedena níže. Zásady ochrany osobních údajů na internetu se vztahují na shromažďování a používání osobních údajů, které nám můžete poskytnout prostřednictvím svého chování na webových stránkách.

Vyhrazujeme si právo kdykoli a podle našeho uvážení upravit nebo odstranit části těchto zásad ochrany osobních údajů na internetu. Tyto zásady ochrany osobních údajů na internetu doplňují všechna ostatní nařízení a podmínky platné pro naše webové stránky. Rovněž nezakazujeme webovým stránkám třetí strany odkazovat na naše webové stránky.

Uvědomujeme si důležitost ochrany soukromí informací shromážděných o návštěvnících našich stránek, zejména informací, které lze použít k určení identity jednotlivce („osobní údaje“). Tyto zásady ochrany osobních údajů na internetu stanoví, jak budou spravovány vaše osobní údaje získané na webových stránkách. Tyto zásady ochrany osobních údajů na internetu by měly být pravidelně revidovány, abyste byli informováni o všech změnách. Uvítáme vaše komentáře a zpětnou vazbu.

Osobní údaje

Osobní údaje o návštěvnících našich stránek jsou shromažďovány pouze tehdy, když jsou svědomitě a dobrovolně poskytnuty. Tyto informace můžeme například potřebovat k tomu, abychom vám mohli poskytovat další služby nebo abychom mohli reagovat a předávat jakékoli požadavky nebo dotazy. Naším záměrem je, aby tyto zásady chránily vaše osobní údaje před jejich použitím jakýmkoli způsobem, který není v souladu s platnými zákony na ochranu soukromí v Chorvatské republice.

Použití údajů

Osobní údaje poskytnuté návštěvníky našich webových stránek jsou používány pouze k účelu, pro který byly poskytnuty. Kopie souhlasu zaslané z webových stránek, které mohou obsahovat osobní údaje, jsou uchovávány výhradně jako archivy pro evidenci nebo pro dodatečné účely uchovávání údajů.

Zpřístupnění údajů

S výjimkou případu, kdy jste s tím souhlasili, nebo případu, kdy je zpřístupnění údajů nezbytné pro účel, pro který byly poskytnuty, mohou být osobní údaje zpřístupněny také ve zvláštních situacích, kdy máme důvod se domnívat, že je nezbytné pro identifikace, kontakt nebo soudní řízení proti komukoli, kdo ničí, poškozuje nebo úmyslně či neúmyslně zasahuje do našich práv nebo majetku, uživatelů nebo kohokoli, kdo by mohl být takovým jednáním poškozen. Můžeme také zveřejnit osobní údaje, pokud se v dobré víře domníváme, že zákon vyžaduje zveřejnění.

Bezpečnost

Snažíme se zajistit bezpečnost, integritu a soukromí osobních údajů ponechaných na našich stránkách a v souladu s novými technologiemi přezkoumáváme a obnovujeme bezpečnostní opatření.

Bohužel u žádného přenosu údajů přes internet nelze zaručit, že bude zcela bezpečný.

Budeme se však snažit podniknout všechny nezbytné kroky k ochraně osobních údajů, které nám poskytnete našimi internetovými produkty a službami. Jakmile obdržíme vaše informace, uděláme vše pro to, abychom zajistili jejich bezpečnost v našem systému.

Naši zaměstnanci a dodavatelé, kteří nám poskytují služby související s našimi systémy údajů, jsou navíc povinni respektovat důvěrnost veškerých osobních údajů, které uchováváme. Neneseme však odpovědnost za události, ke kterým dojde v důsledku neoprávněného přístupu k vašim osobním údajům.

Jako mnoho provozovatelů internetových stránek využíváme služeb nezávislé společnosti, která měří a analyzuje používání internetu prostřednictvím našich webových stránek. Tyto služby třetích stran využíváme ke shromažďování následujících klíčových informací o používání našich webových stránek, které zahrnují:

  • počet návštěv našeho webu
  • počet unikátních návštěvníků našeho webu
  • kolik času průměrně stráví tito unikátní návštěvníci na našem webu, když je navštíví
  • společné body vstupu a výstupu z našich webových stránek.

Přístup k údajům

Budeme se snažit podniknout všechny nezbytné kroky k tomu, aby byly veškeré informace, které o vás máme, v bezpečí. Budeme se také snažit, aby tyto údaje byly přesné a aktuální. Pokud kdykoli zjistíte, že jakékoli údaje, které o vás uchováváme, jsou nesprávné, můžete nás kontaktovat a my provedeme opravy údajů.

Naši zaměstnanci a dodavatelé, kteří nám poskytují služby související s našimi systémy údajů, jsou navíc povinni respektovat důvěrnost veškerých osobních údajů, které uchováváme.

Problémy a otázky

Pokud zjistíme, že na našich webových stránkách existují nějaké přetrvávající problémy a důležité otázky, budeme tyto problémy brát vážně a pracovat na jejich vyřešení. Máte-li jakékoli další dotazy týkající se našich zásad ochrany osobních údajů nebo máte problém či stížnost, kontaktujte nás na výše uvedených kontaktech.