18 Veletrh HoReCa v Bělehradě

Na oblíbený veletrh HoReCa v Bělehradě se opět sešli všichni ze segmentu HoReCa, který, jak název napovídá, spojuje hotely, restaurace a kavárny. Veletrh HoReCa otevírá své brány hoteliérům, restauratérům a majitelům rekreačních domů a nabízí jim možnost setkat se s nejlepšími dodavateli v odvětví cestovního ruchu.

Veletrh se během čtyř dnů stal místem, kde najdete vše, co vám může pomoci zkvalitnit vaše turistické zařízení, zařizování či renovaci hotelových pokojů, restaurací či kuchyní, interiérový design apartmánu atd. Bylo tam vše, co si dokážete představit – od drobného inventáře, výzdoby a dalších drobností až po nábytek, vybavení a technologická řešení. K tomu samozřejmě patří i vybavení prádelny.

Naši partneři ze Srbska se zúčastnili jako vystavovatelé, a tak jsme je navštívili, abychom je podpořili v letošní prezentaci. Úspěšně představili nový set pračky a sušičky LG Professional Titan, který lze stohovat do sloupce. Této příležitosti využila řada nových i stávajících klientů k prohlídce nového zařízení a projednání budoucí spolupráce.

 

Byla to skvělá příležitost k setkání s našimi drahými obchodními partnery z Černé Hory a Kosova. Příjemně jsme si popovídali a vyměnili si zkušenosti z různých trhů. Získali jsme tak zajímavé poznatky o nových regionálních trendech a vyvinuli nové pohledy, které nám pomohou v budoucím podnikání.

Toto skvělé setkání jsme zakončili krátkou prohlídkou historického Bělehradu a jedné z nejvýznamnějších nových městských oblastí v celé Evropě – Bělehradu na vodě.

Vracíme se s novými poznatky a krásnými vzpomínkami a těšíme se na další setkání!