LG Professional – ideální řešení prádelny pro luxusní apartmány

Segment: Interní prádelna
Typ podnikání:
Vily a apartmány
Year: 2021

O Spring Harvest

Luxusní apartmány v samotném srdci Dalmatského pobřeží – to je nejkratší a nejvýstižnější popis ubytování, které Spring Harvest nabízí svým hostům. Apartmány se nacházejí na dvou atraktivních místech – ve městě Primošten a městě Šibenik, a jsou zařízeny s důrazem na detail, aby hostům poskytly pohodlí, eleganci a nezapomenutelné chvíle odpočinku.

Dokonalá kombinace pohodlí a autentické středomořské atmosféry přitahuje mnoho turistů, kteří se do těchto apartmánů rádi vracejí, aby znovu prožili všechna kouzla dovolené v této malebné oblasti.

Výzva: nespokojenot s externími službami

„Máme velké množství ubytovacích jednotek a k tomu patří i hodně prádla. V prvním roce provozu jsme využívali služeb externí prádelny, ale bohužel to byla špatná zkušenost,“ říká manažer ubytování, paní Orjana Vudrag.

„Hlavním problémem byla častá ztráta prádla. Dala jsem do prádelny jeden pytel povlečení a ručníků a dostala jsem zpět jen polovinu. V byznysu s luxusními byty je nedostatek lůžkovin luxusem, který si nemůžeme a nechceme dovolit,“ dodává.

Kromě toho nebyli spokojeni ani s kvalitou.

„Tvrdé ložní prádlo a ručníky, zbytky skvrn atd. Měli jsme dost stresu s praním a začali jsme přemýšlet o vlastní prádelně,“ říká.

Řešení: vlastní prádelna

Kontaktovali Bright World a vysvětlili, že mají velký počet bytů a služby, které musí být luxusní na každé úrovni. Na základě toho jsme nabídli osvědčenou kombinaci určenou pro apartmány, která zahrnuje:

Dodané produkty:

Předělali vlastní prostor pro potřeby prádelny a našli zaměstnance s mnohaletou praxí v této profesi. „Profesionální přístroje LG na ni zapůsobily svou jednoduchostí a účinností,“ říká paní Orjana.
Díky kombinaci výkonu a velké kapacity pračka LG Titan nejvíce vyniká.

“Pračka LG Titan je skvělá volba pro luxusní apartmány! Na vrcholu sezóny se nikdy nemusíme bát, zda bude vše čisté včas. To znamená hodně, když chcete poskytnout ty nejlepší služby”

Paní Orjana VudragManažer agentury Spring Harvest

Paní Orjana Vudrag

Od prvního dne používají profesionální mycí prostředky a zdůrazňují, že by je za nic nevyměnili:
„Potřebujete malou dávku, takže vydrží dlouho a výsledky jsou fantastické!“

Výsledek: rozhodnutí, které se vyplatilo

Zřízení vlastní prádelny bylo rozhodnutí, které se mnohonásobně vyplatilo:„Ušetřilo nám spoustu času, stresu a nakonec i peněz,” říká paní Orjana a dodává:

„Máme zaměstnankyni, která je mistryní svého řemesla, a vše je vyprané a vyžehlené včas, bez chyb! Prádlo se neztrácí ani nepoškozuje, a to přináší dlouhodobě úspory, které oproti dřívějšku podle mé odhady činí více než 60 %!“

Kromě úspor může být prádelna dalším zdrojem příjmů. Paní Orjana, vědoma si všech problémů, kterým dříve čelili, chce ostatním nabídnout stejně kvalitní praní jako mají dnes.

„Ačkoli jsme na naši prádelnu nedali žádnou cedulku ohledně praní prádla, všimli si toho místní nájemníci a už začali klepat na dveře, aby se zeptali, zda by u nás mohli vyprat prádlo. To nám vnuklo nápad otevřít dveře pro externí klienty,“ uzavírá.

Udělejte rozhodnutí, které se vám mnohonásobně vyplatí! Kontaktujte náš tým odborníků a zbavte se stresu z praní prádla ve vašich apartmánech s LG Professional!